Benvinguts a Podologia Esportiva i Clínica  MaDolors Puigsech   -   Bayés Esport

 

El Centre Podològic M.Dolors Puigsech va obrir les seves portes a Vic el 1999. Al llarg d'aquests anys i a causa de les necessitats dels pacients i de la societat en general, hem anat incorporant noves tècniques de treball i renovant els sistemes d'anàlisi de la petjada i tractament de les patologies del peu i extremitats.


Al capdavant del centre hi ha la podòloga esportiva M.Dolors Puigsech, col·legiada núm. 835 pel COPC, post graduada per la Universitat de Barcelona en Ortopodologia Clínica i Podologia Esportiva, membre de la Societat  Española de Podologia Deportiva (SEPOD), de la Societat Espanyola de Biomecànica i Ortopodologia (SEBIOR),de la Federación Española de Medicina del Deporte (FEMEDE) i voluntària a la TrailWalker. 


La passió per l'esport i per la podologia ha portat a especialitzar-nos en podologia esportiva, essent un referent a la comarca d' Osona com a podòleg esportiu, estudis biomecànics de la petjada i plantilles esportives, i així poder entendre, analitzar i tractar qualsevol patologia que presenti l'esportista. 


El passat 1 de Juny de 2015, ens vam traslladar a Bayés Clínica formant part en l'equip de Bayés Esport. Ens podeu trobar a la Ronda Francesc Camprodón núm 4 de Vic


Moltes gràcies per la vostra visita, us esperem a  www.bayesesport.cat