Podologia Esportiva


 

La podologia esportiva és una branca especialitzada que es centra en la prevenció, el diagnòstic i el tractament de les lesions del peu i les extremitats inferiors relacionades amb l'activitat física i l'esport. Com a podòloga esportiva, la  Maria Dolors Puigsech posseeix els coneixements i les eines necessàries per avaluar les necessitats específiques dels esportistes i proporcionar-los un pla de tractament personalitzat.

Els serveis que oferim inclouen l'anàlisi biomecànic de la marxa i la carrera, la prescripció d'ortesis plantars adaptades a les necessitats individuals de cada pacient, el tractament de lesions com ara fascitis plantar, tendinitis, metatarsàlgies, entre altres, així com el consell sobre calçat esportiu adequat i tècniques de prevenció d' lesions. 

 

 

Disposem de la nova cinta sensoritzada RunTime XL de  SensorMedica .És una innovadora eina que revoluciona la manera com es recopilen i analitzen les dades biomètriques durant la pràctica esportiva. Aquesta cinta incorpora sensors avançats que registren una àmplia gamma de paràmetres biomecànics mentre l'usuari corre o camina, proporcionant informació detallada sobre la seva tècnica, la distribució de la pressió del peu i altres factors clau relacionats amb el seu rendiment i salut.

Un dels avantatges més destacats de la cinta RunTimeXL és la seva capacitat per capturar dades en temps real, permetent als professionals de la salut esportiva i als entrenadors accedir a informació immediata i precisa sobre el comportament dels seus pacients o atletes durant l'activitat física. Això permet una intervenció més eficaç i personalitzada per corregir possibles problemes de tècnica o prevenir lesions.


A més, la cinta sensoritzada és fàcil d'utilitzar i còmoda per als usuaris, ja que es pot integrar de manera discreta en el seu calçat esportiu habitual. Els sensors són lleugers i flexibles, garantint una experiència de córrer o caminar sense interferències ni molèsties.